Federación Galega de Balonmán
25/06/2019 alle 15:07
Testa

PTV DOMINA NAS CATEGORÍAS MASCULINAS NA PRAIA DE RAEIROS. O BUNGA CAMPIÓN SÉNIOR FEMININO NO SEU DEBUT

A praia de Raeiros, no Grove, foi testigo esta fin de semana da segunda proba do Campionato Galego de balonmán Praia.

O PTV Handstrand proclamábase campión de todas as categorias masculinas. O Conxunto sénior volvíase a enfrontar na final ao seu rival da semana pasada o ZAS de Vigo, e nesta proba a moeda caía do lado dos pontevedreses, un partido intenso de principio a fin, que obrigaba a ambos conxuntos a decidir o encontro nos shoot out.

Na proba feminina, venceu o BUNGA, que gañou neste último choque ao Merengue Cremosso Team. A primeira parte foi bastante doada para as viguesas,máis o segundo tempo, igualado ata o final. decidiuse mediante un tanto das do Bunga a falta de 5 segundos, proclamándoas campioas.

3. BMP Panchitos

A do Grove foi a segunda proba do Campionato Galego de Balonmán Praia 2019, organizado pola Federación Galega de Balonmán en colaboración coa Secretaría Xeral para o Deporte da Xunta de Galicia. O Galego está formado por cinco torneos clasificatorios (Baiona, O Grove, Bueu. A Guarda e Moaña) e a gran final, que se celebrará na praia de Samil en Vigo do 19 ao 21 de xullo. Para poder clasificarse para a fase final, os participantes deberán participar nun mínimo de tres torneos do Galego. A proba desta semana en Bueu forma parte do Circuíto 1.000 de Balonmán Praia, polo que tamén poderemos gozar cos mellores equipos españois.

0 Mi piace

Mi piace
Seguite tutte le notizie riguardanti la competizione sui vostri iPhone o Android

Il tuo browser non era in grado di caricare tutte le risorse del nostro sito. Questo é probabilmente dovuto ad un firewall o una proxy o una impostazione del tuo browser.

Puoi premere Ctrl + F5 or Ctrl + Shift + R per forzare il tuo browser a caricarle. Se non funziona, prova a usare un altro browser o contatta il tuo amministratore di sistema o ISP per risolvere il problema.