Federación Galega de Balonmán
24/04/2017 aux 00:00
Tête

ACANOR NOVÁS, CAMPIÓN DA COPA FEDERACIÓN

Acanor Novás proclamouse o domingo no Rosal campión da Copa Federación, ao superar na final ao Hierros Miguel Seis do Nadal por 30-32.

O Seis do Nadal mandou nos primeiros minutos do choque, ata que no minuto quince, o Acanor acadou o empate (7-7) e a partir dese intre estivo sempre por diante no marcador. Ao descanso, 14-18.

Na segunda metade o Novás logrou unha vantaxe máxima de sete tantos (17-24), que o Seis do Nadal foi recortando, pero sen posibilidades de darlle a volta ao marcador. Ao final, vitoria para o Acanor por dous goles (30-32).

0 J'aime

J'aime
Suivez toutes les informations concernant la compétition sur votre iPhone ou Android

Votre navigateur n'a pas été en mesure de charger toutes les ressources de notre site internet, il est probable qu'elles aient été bloquées par un firewall, un proxy, une extention ou par la configuration de votre navigateur.

Vous appuyer sur Ctrl + F5 ou Ctrl + Shift + R pour forcer votre navigateur à les charger de nouveau. Si cela ne fonctionne pas, utilisez un navigateur différent, ou contactez votre fournisseur internet pour résoudre ce problème.